Sprekend Marieke
voice over / stemactrice

FRIS, ENERGIEK EN VRIENDELIJK

Mijn voiceover stem heeft een frisse, energieke en vriendelijke klankkleur. Ik maak voor jou graag een passende opname voor commercials, uitleg-animaties, bedrijfsfilms, e-learnings, audiotours, voicemails, documentaires en overige audio-visuele producties. 

De opnames kunnen zowel in Standaard Nederlands als met (licht) Brabants accent worden ingesproken vanuit mijn eigen studio. Ook Engelse opnames zijn mogelijk!

Om de gehele opname te beluisteren is het raadzaam om het mp-3 bestand eerst te downloaden. Of klik op de foto voor de showreel.

 

 


 

  Werkwijze
Allereerst geef jij aan wat voor soort opname je wilt hebben. Als het gaat om een voicemail/ voiceresponse of audiovisuele productie, dan reken ik met het aantal in te spreken woorden. In dat geval is het fijn om te weten uit hoeveel woorden de tekst bestaat. Je kunt de tekst eventueel al doorsturen, zodat ik het voor je kan berekenen. 

Daarnaast stem ik ook graag het volgende met je af:

- TONE OF VOICE: Ga je voor fris, energiek, wervend of meer voor vriendelijk en informerend. Je kunt ook aangeven of je voorkeur uitgaat naar een fragment uit een van mijn demo's.

- DOELGROEP: Wie is de doelgroep? Aan wie moet de boodschap of je informatie overgebracht worden? Gaat het om kinderen, tieners, ouders, zorgpersoneel, zakelijk of een totaal andere groep mensen? 

- STANDAARD NEDERLANDS/ BRABANTS: Ga je voor een rollende r of een zachte g? Dit is ook afhankelijk van je doelgroep. 

- AANLEVERING: Wil je het in mp-3 of wav-bestand ontvangen?

In overleg kijken we samen naar de levertijd, want dat is uiteraard afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Als alle informatie compleet is, dan ga ik met veel plezier voor je aan de slag. 

Heb je een vraag, stuur me dan gerust een bericht via de contactpagina op deze website of via sprekendmarieke@gmail.comNiet alleen voiceover...

Wist je dat ik naast mijn voiceover dienst ook trainingen geef waarbij je leert stemacteren of om jezelf beter verstaanbaar te maken en hoe je accentloos kunt spreken. Mocht je hierover meer willen weten, klik dan op het betreffende tabblad.


Volg je me al op Instagram of Linkedin? Daar post ik regelmatig iets over het voiceoverwerk of mijn trainingen.


Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mariekevanrijsewijk


     

.         

  

 


 


 
E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn